Runovideoita ja linkki Academia-profiiliini

Osallistuin opettajien täydennyskoulutukseen Taideyliopistolla. Kolmena päivänä perehdyimme digitarinaan. Erityisen antoisa oli teoreettisesti syvällinen Marjo Räsäsen päivä, jolloin perehdyimme monilukutaitoon. Myös Pasi Jääskeläisen ja Tekla Inarin toiminnalliset päivät olivat kiinnostavia. Perustin VIMEOON kanavan, jolla julkaisen runovideoitani:

Ritan Vimeo-kanava

Kanavalla on nyt kolme runovideota eri runokokoelmistani. Kommenteissa on myös linkki jokaisen käsiteltävän kokoelmani PDF:ään.

Julkaisen Academia-profiilissani kiinnostavia kirjoituksia eri aiheista. Sieltä löytyy mm. muutosjohtamisen työni Haaga-Heliaan, jossa analysoin Laura Rädyn siirtymää ministerin paikalta Terveystaloon.

Kuulumisistani sen verran. että opiskelen ammatillisen opettajan pätevyyttä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Jos teillä on tarvetta sosiaalisen median koulutukselle, blogikirjoittamiskoulutukselle tai erilaisille journalismin kursseille tai haluatte varta vasten teille räätälöidyn koulutuksen, olkaa yhteydessä: ritdahl@gmail.com. Koulutan yrityksiä, järjestöjä ja yksityisiä, verkossa tai lähiopetuksena.

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi