Viimeiset hetket käsillä - 328 on valintasiEnnakkoäänestys jatkuu. 328 on numerosi Vantaalla, jos haluat edulliset, kunnallisesti tuotetut sote-palvelut, poliittisen suhmuroinnin eliminoimista päätöksenteossa ja ammattimaista, hyvin tuotettua taidetta, jota myös tuetaan riittävästi. #kuntavaalit #vaalit2017 #eimyytävänä
Valtuutettuna kehittäisin erityisesti Hakunilaa asuinalueena. Ostari on tällaisenaan kuollut keskus. Siellä on pari tyhjää liiketilaa, joita voisi hyödyntää asukkaiden hyväksi? Esimerkiksi kunnan ylläpitämä kahvila/toimintatila tyyliin Koivukylän Kafnet Hakunilaan? Jos pääsisin valtuutetuksi, voisin tehdä asiaa koskevan valtuustoaloitteen.
Hakunilassa ei myöskään ole yhtään mitään kulttuuriin viittaavaa toisin kuin Länsi-Vantaalla. Lapset harrastavat yhdessä pommisuojassa, siinä se. Myöskään muualla Itä-Vantaalla ei ole mitään kulttuurista; kyse on kulttuurisesta autiomaasta. Lapsille ja nuorille lisää eläviä harrastusmahdollisuuksia.
Olen käynyt peruskouluni Itä-Hakkilassa ja lukion Sotungissa. Kannatan lähikouluja ja kaikkia muitakin lähipalveluita. Kaikkein köyhimmillä ei ole välttämättä varaa edes bussilippuun, eli on elintärkeää säilyttää terveysasema Hakunilassa ja Länsimäessä.

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi