Kirjailijan työ

Kirjailijan työ
Arkista raportointia

Sunday, April 02, 2017

Viimeiset hetket käsillä - 328 on valintasiEnnakkoäänestys jatkuu. 328 on numerosi Vantaalla, jos haluat edulliset, kunnallisesti tuotetut sote-palvelut, poliittisen suhmuroinnin eliminoimista päätöksenteossa ja ammattimaista, hyvin tuotettua taidetta, jota myös tuetaan riittävästi. #kuntavaalit #vaalit2017 #eimyytävänä
Valtuutettuna kehittäisin erityisesti Hakunilaa asuinalueena. Ostari on tällaisenaan kuollut keskus. Siellä on pari tyhjää liiketilaa, joita voisi hyödyntää asukkaiden hyväksi? Esimerkiksi kunnan ylläpitämä kahvila/toimintatila tyyliin Koivukylän Kafnet Hakunilaan? Jos pääsisin valtuutetuksi, voisin tehdä asiaa koskevan valtuustoaloitteen.
Hakunilassa ei myöskään ole yhtään mitään kulttuuriin viittaavaa toisin kuin Länsi-Vantaalla. Lapset harrastavat yhdessä pommisuojassa, siinä se. Myöskään muualla Itä-Vantaalla ei ole mitään kulttuurista; kyse on kulttuurisesta autiomaasta. Lapsille ja nuorille lisää eläviä harrastusmahdollisuuksia.
Olen käynyt peruskouluni Itä-Hakkilassa ja lukion Sotungissa. Kannatan lähikouluja ja kaikkia muitakin lähipalveluita. Kaikkein köyhimmillä ei ole välttämättä varaa edes bussilippuun, eli on elintärkeää säilyttää terveysasema Hakunilassa ja Länsimäessä.

No comments: