Kaikenlaisen kirjoittamisen Skype-kurssi

Seitsemäs runokokoelmani, sisältää myös proosaa ja proosarunoja. 25 eurolla hyvinvarustelluista kirjakaupoista:Kaikenlaisen kirjoittamisen Skype-kurssi:

Kurssin opetus koostuu lukemisesta, keskusteluista, sekä kirjoittamisesta ja palautteista. Kurssiin kuuluu kolme noin 1,5-2 tunnin Skype-sessiota ja lähettämäni lukumateriaalit ja teoriaosuudet. Hintaa tulee 150 euroa.

Te voitte myös ennen tapaamista lähettää luettavakseni aivan minkä tahansa genren tekstiä, jota sitten kommentoin seuraavalla tapaamiskerralla. Tekstit voi lähettää koko ryhmälle, jolloin niistä saa myös vertaispalautteen.

Ensimmäinen Skype-sessio on maaliskuussa 20.3. klo 18, kaksi muuta huhtikuussa.

Ensimmäiselle kerralle lähetän tässä pari artikkelia luettavaksi. Voitte halutessanne lähettää myös jonkun jutun luettavakseni, keskustelemme luetusta ja kirjoitetusta jokaisella tapaamiskerralla. Jutut on siis luettu Skype-tapaamiseen mennessä, niiden ympärillä pyörimme.

Jos kurssi kiinnostaa, pistä viesti: ritdahl@gmail.com heti.

Kurssin opettajasta: Rita Dahl aloitti kirjoittajan uransa jo 20-vuotiaana Rumban musiikkikriitikkona. Hän osallistui useisiin kirjoittajaryhmiin, muun muassa Nihil Interitin runoryhmään ja Nuoren Voiman Liiton ryhmään. Ensimmäiset lehtijuttunsa hän julkaisi ylioppilaskunnan järjestölehdissä ja muun muassa Valtiotieteilijässä. Sittemmin Dahlin juttuja on julkaistu useita satoja kymmenissä eri lehdissä ay-ja asiakaslehdistä kulttuuri- ja yhteiskunnallisiin lehtiin. Juttuja on tehty niin laajalevikkisiin kaupan asiakaslehtiin kuin pieneen Taide ja Antiikkiin. Ensimmäisen keskiaukeaman juttunsa hän julkaisi 1999 Metro-Lehdessä turkulaisista katurunoilijoista. Nykyään hän avustaa Tiedonantajaa ja Ydintä säännöllisesti.

Ensimmäinen runokokoelma Kun luulet olevasi yksin julkaistiin 2004 ja tähän mennessä Dahl on julkaissut kuusitoista teosta, runoa, proosaa ja tietokirjoja. Hän on esiintynyt erityisen paljon ulkomailla ja hänen runojaan on julkaistu yhdellätoista kielellä.

Dahl on myös 15 vuotta opiskellut sopraano, joka teki 2015 Weimarin oopperastudiossa Marcellinan roolin Le Nozze di Figarossa. 2017 hän on toinen metsänneito oopperayhdistys Fantasian versiossa Dvorakin Rusalkasta.

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi