Tarjolla edullista sparrausta kirjoittajille


Lehtikirjoittamisen kurssini päättyi Kriittisellä korkeakoululla ja erään opiskelijan palaute oli: "Rita luotsasi meitä asiantuntevasti ja rakentavasti. Opittava aines oli toimivaa ja kokonaisuus hyvä paketti. Tunneilla oli keskusteluja, jotka veivät asiaa eteenpäin. Ilmapiiri kannusti edistämään omaa projektia. "
Nyt voisin tarjota kurssille jatkoa esimerkiksi etänä. Jos haluat osallistua kurssilleni, laita yv osoitteeseen ritdahl@gmail.com tai soita: 0453104571.
Kurssi koostuisi lähettämistäni jutuista ja teoriaosuuksista. Jutut voit lukea omalla ajallasi. Ne edustavat oman genrensä huippua - vain hyvästä oppii itsekin paremmaksi kirjoittajaksi tai kirjoittajaksi.

Kuka sinä olet? Voit olla vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt ammattilainen - kaikki saavat tästä jotakin omien toiveidensa mukaan. Saat palautetta mistä tahansa juttutyypistä.

Kurssiin kuuluisi myös Skype-osuuksia, jotka olisivat toiveiden mukaan yksilöllisiä - joku voisi saada palautetta jutustaan, faktasta tai fiktiosta (myös runo/proosa), toisen kanssa voisin keskustella luetusta ja pohtia olennaisia asioita siinä, tai toiveen mukaan jotakin muuta. Jos kirjoitat juttuja, kolmessa Skype-sessiossa voisi jokaisessa käsitellä esimerkiksi yhden. 
150 euron kurssihintaan kuuluvat teoriaosuudet ja juttulinkit sekä kolme tunnin Skype-sessiota kunkin kanssa.
Olen taustaltani pitkän linjan kirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut satoja juttuja kymmenissä lehdissä. Kirjailijana olen julkaissut 16 omaa teosta, faktaa ja fiktiota. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, filosofian maisteri ja vuoden alusta journalismin YAMK-opiskelija Haaga-Heliassa.
Katso Wikipediasta tietoni. 

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi