Sosiaalinen erakko

Sosiaalinen erakko

Dragartisti, bingo- ja klubi-isäntä, esiintymiskouluttaja, Ukc-kilpailun tuomari Morgan Pierce Courtnay Devereaux alkaa olla sinut menneisyytensä kanssa. Terapia on auttanut häntä.
Juttu keskittyy dragartisti, esiintyvä taiteilija, bingoemäntä Morgan Courtnay Pierce Devereaux´in tarinaan. Morgan koki vuosi sitten burnoutin, joka kärjistyi itsemurhayritykseen ja sairaalajaksoon. Tästä alkoi Morganin elämänmuutos: hän ryhtyi freelanceriksi, itsensä työllistäjäksi.
Nyt Morgan vetää bingoa sunnuntaisin, puuhaa poikakalenteria ja esiintyy dragartistina erilaisissa yksityisissä tai julkisissa tilaisuuksissa. 
Jutun premissinä on esitellä mikä oli johtanut Morganin kriisiin. Jutussa kuvataan narratiivisesti, millaista elämä oli Morganin lapsuudessa suurlähettiläsperheen adoptiolapsena, jolloin Morgania alkoivat ensimmäisen kerran kiinnostaa naiselliset asiat: meikki ja korkokengät, joita hän sai äidiltään, millainen oli Morganin reissaava ja kapinallinen teini-ikä, 90-luvun kiireiset baarimestarivuodet ja millaista se on nyt. 
Jutun tapahtumapaikat ovat sunnuntaibingon kahvila Mascot, ravintola Itäkeskuksessa lähellä Morganin uutta kotia Puotilassa ja forssalainen ravintola 1990-luvulla, jolloin Morgan oli esiintymässä paikallisille ja sai kuulla huutoja: "Menkää kotiin, Viron huorat."

Merkkimäärä

Valmiin jutun vähimmäispituus 15% tarkkuudella:
10 000 - 11 000

Deadline

Päivämäärä, johon mennessä jutun tekijät sitoutuvat saamaan jutun valmiiksi:
13.7.2016

Comments

Popular posts from this blog

SLE ei estä pianistia toteuttamasta unelmiaan

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale