Sivuni Rapportissa

Sivuni Rapport-yhteisörahoituspalvelussa (ammattijournalistit)

Esittely + CV

Olen kolmetoista kauno- ja tietokirjaa, kaksi käännöstä ja kaksi toimitustyötä julkaissut kirjailija. Toimittajana olen julkaissut satoja juttuja ja tehnyt tutkivaa journalismia muun muassa Stora Enson toimista Brasiliassa, alkuperäiskansojen kulttuureista, Suomen kaivospolitiikasta ja Talvivaarasta, eurooppalaisesta talouspolitiikasta ja vaihtoehdoista sille.

Vapaan toimittajan töiden lisäksi olen tehnyt jonkin verran kustannustoimittajan töitä, toimittanut kulttuurilehtiä ja koordinoinut isoja kirjallisia projekteja (muun muassa suomalaisten ja afrikkalaisten kirjailijoiden kirjeenvaihto keväällä 2011, kaksi antologiaa ja kirjailijakokouksen poikinut työ Keski-Aasian naiskirjailijoiden hyväksi) hoitaen kaiken varainhankinnasta PR-työhön.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden ja filosofian maisteri ja opiskellut viestintää laajana sivuaineena. Olen myös opiskellut Sibelius-Akatemian ja Metropolian avoimilla puolilla ja pitkällä opinnoissani oleva klassinen laulaja.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Brasilia, etiikka, human interest, ihmisoikeudet, kansainvälinen politiikka, kansainvälisyys, kehitysmaat, kirjallisuus, koulutus, lapset ja nuoret, mainonta, markkinointi, matkailu, Meksiko, monikulttuurisuus, opetus, Portugali, reportaasit, sananvapaus, terveys, työmarkkinajärjestöt, työterveys, yhteiskunta, yhteiskuntavastuu, alkuperäiskansat

Julkaistuja juttuja verkossa


Itsensä työllistäjät Suomessa

Itsensä työllistäjiä oli vuonna 2013 kuusi prosenttia koko työväestöstä. Näin suuren joukon asiat on saatava kuntoon myös poliittisin päätöksin.
Ammattinimikkeet ulottuvat konsulteista rakennusalan yrittäjiin ja taiteilijoihin. Erityisesti viimeksimainitulla ryhmällä on usein vaikeuksia hoitaa sosiaali- ja eläketurvaansa.
Jutussani perehdytään ministeriöiden itsensä työllistäjiä koskeviin raportteihin ja ehdottamalla ratkaisuja itsensä työllistäjien taiteilijoiden epävarmaan tilanteeseen. Lisäksi juttuun tulee muutaman itsensä työllistävän eri alan taiteilijan henkilökuva (muusikko, teatteri, kuvataide)
Jutunteko aloitetaan välittömästi rahoituksen valmistuttua ja juttu valmistuu noin kolmessa viikossa.

Merkkimäärä

Valmiin jutun vähimmäispituus 15% tarkkuudella:
10000

Lisätietoa

Deadline

Päivämäärä, johon mennessä jutun tekijät sitoutuvat saamaan jutun valmiiksi:
31.5.2015
Koossa 0 €. Aikaa jäljellä 35 päivää. Tavoite 1000.00 €

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi