Etsin tukijoita kunnallisvaalikampanjaani

Perustan pian kunnallisvaaliaiheisen blogin, jonne kirjoitan paikallisista ja valtakunnallisemmista asioista, jotka koen tärkeiksi ja kantaaottamisen arvoisiksi. Nyt etsin kampanjaani tukijoita. Voit laatia lyhyen kannatuspuheenvuoron tai olla laatimatta; tarvitsen ainoastaan nimesi, tittelisi sekä paikkakuntasi blogia varten. Tukijaksi ryhtyminen ei tietenkään sido Sinua sen enempää, mutta jos haluat, voit ilmoittautua tekemään vaalityötä tai tukea kampanjaani haluamallasi summalla. Tilitiedot saat minulta. Tukijan ei tarvitse olla julkkis: etsin kaikenlaisia ihmisiä. Jos tukijaksi ryhtyminen kiinnostaa, ilmoittaudu osoitteeseen ritdahl@gmail.com.

Olen Vasemmistoliiton sitoutunut ehdokas Vantaan vaalipiiristä. Löydät vaaliteemani selaamalla 24.4. tehtyyn postaukseen. Tässä esimerkki Tuula Sykön kommentista:


”Olen sinua 20 vuotta vanhempi ja sympatiseeraan suunnattomasti toimintojasi ja persoonaasi - panet itsesi likoon moneen asiaan. Olin Hesassa käymässä kun Keski-Aasian kirjailijat, naiset, kokoontuivat juuri ilmestyneen antologian ym merkeissä.Sinua tuen mielelläni ja uskon että voit vaikuttaa merkittävästi yhteiskunnassa, niin kulttuurin, suvaitsevaisuuden kuin elinolojen kehittämiseksi."

Tuula Sykkö, ammattikorkeakoulun lehtori, Vihreiden kunnallisvaltuutettu, rauhan- ja naisasia-aktivisti, opiskellut mm. Ateenan yliopistossa. Kemi

Comments

Popular posts from this blog

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale

Reidar Särestöniemi