Uudenvuodentubiaisia

Uudenvuodentubiaisia

Tuhnurokko hyökkäsi Eurooppaan ja teki selvää jälkeä kaikista toimittajista, jotka kirjoittivat ilkeästi Mati Vanusesta ja hänen vaimokkeistaan. Abuoriginaalimaassa mies menetti lopullisesti malttinsa ja haki kaupasta seksinuken. Hän oli sen kanssa hetken, ja hylkäsi sitten. Tapahtumat nuken kanssa eivät eronneet naapurin todellisuudesta. Avioerotilastot olivat nousussa.

Kolme romania meni reilussa perheidenvälisessä välienselvittelyssä. Nurmeslainen nuorimies töytäisi isänsä uudenvuodenjuhlinnan päätteeksi ulos autosta, ojaan. Kylmä kävi kylässä ja vei, mikä sen piti viedä. Metro oli vähällä viedä tytön metron ja laiturin välistä, mutta niin nainen kuin Forumin kauppakeskus pelastettiin – väärä hälytys!

12-vuotiaat ovat nykyään rikoksentekijöitä, eivätkä enää kirkon, vaan koulunpolttajia. Raketit, oikosulku, jää: myös kaikki ne ovat julkitodetusti pienen ihmisen vihullisia. Pohjanlepakko viihtyy silti Espoonjoen uomassa. (Kyllä on paikan valinnut.) Mies vaati takaisin avioerossa vaimolleen vahingossa lahjoittamaansa munuaista. Laitos, lyhyt, lisää, yöuni, melua, entuudestaan suuri, kaasuneuvottelut, Gazussa, epidemioiden aiheuttaja, lisäävät riskiä, hoitopaikan, Savossa. Epidemiat puhkesivat kukkaan

Comments

Popular posts from this blog

SLE ei estä pianistia toteuttamasta unelmiaan

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale