Pakkoavioliitot ja maailman merirosvot

Pakkoavioliitot ja maailman merirosvot

Saisiko merirosvot luopumaan kierosta elinkeinostaan kaapata öljylastissa olevia laivoja erityisesti Somalian rannikolla, jos heidät pakottaisi avioliittoihin? Merirosvon tilalle voi tässä ajatella samalla kenet tahansa poliitikon, joka vaikuttaa Somaliasta pohjoiseen tai etelään. Poliitikot ovat ahneita aarteiden perään, olivat nuo aarteet sitten kimaltelevia ja kovia tai pehmeitä ja siveltäviä.

Thaksin lensi sillä välin maailmalla, luultavasti jossakin Pohjois-Euroopassa, koska siellä vaaleat naiset parveilivat pankkien liepeillä kuin olisivat olleet valmiita ryöstöön hetkenä minä hyvänsä.

Taantuma oli vähentänyt vodkan kulutusta, mutta se ei ollut vaikuttanut lainkaan myrkkypuuron levitykseen Norsunluurannikolla. Pari itsemurhaturistia jopa maistoi uutta gourmet-herkkua, jota ei ollut heidän kotimaassaan saatavilla. Pelkästään se toi tarjottuun erikoisuuteen pikantin lisän. Myrkkypuuro tappoi vain pari, mutta pommi-iskussa saatiin 16 kärpästä samalla iskulla. Osseetit paukuttelivat myös omia ennakkouudenvuodenilotulitteitaan giorgin rajalla niin että venulaiset menettivät hetkeksi yönunensa. Sergei Lavrovi, joka sentään oli tottunut järeämpiin aseisiin, piti tätä poikien takapihaleikkinä.

Syntyvyys romahti parissa yössä. Korkeimmillaan se oli pohjoisessa, jossa rankat ilmasto-olosuhteet tekivät sijaistoiminnoista tarpeellisia. Parakin oman parakin pystyttäminen keskelle valtakunnan ydintä kiihotti erilaiset kansanryhmät iskuihin parakkimaisia toisenlaisia vastaan. Tummemmat sävyt riittivät hyvin nostamaan muutaman kuohun Parakkilandiassa, jossa ennen oltiinkin oltu niin hiljaa. Valtakunnanlaivan asukkaita yhdisti ainoastaan kuohussa syntynyt tunne, joka lähenteli vihaa, mutta muistutti samalla rakkautta.

Se, mikä horjutti valtakunnanlaivan asukkaita kaikkein raivokkaimmin oli toisrotuisuus ja sen ulkoiset tunnusmerkit. Se tunne ryöpsähti yli valtakunnanlaivan vankkojen raamien osuen jonnekin aavan maailmantalouden synkän laskevaan kuohuun.

Comments

Popular posts from this blog

SLE ei estä pianistia toteuttamasta unelmiaan

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale