Maanantaiklubi ravintolalaiva Väiskissä 3.12. klo 19

Maanantaiklubin kirjallisuusilta

Kirjailijat Jani Saxell ja Rita Dahl kertovat kirjoistaan ja keskustelevat suomalaisesta kirjallisuudesta Finlandia-palkinnon jakamisen aattona 3.joulukuuta klo 19 Maanantaiklubilla. Inka Kivi esittää suomalaista runoutta. Maanantaiklubin vetäjinä toimivat Irene Auer ja Yrjö Hakanen. Tilaisuus on ravintolalaiva Wäiskillä, Hakaniemenranta 11, Helsinki. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Helsinkiläiseltä Jani Saxellilta ilmestyi tänä syksynä kolmas teos Huomispäivän vartijat. Sen kuudessa pitkässä novellissa liikutaan 2010-20-lukujen Helsingissä, Pietarissa, Jeb Bushin Yhdysvalloissa ja Kaksoisvirranmaan kuningaskunnassa. Tapahtumien skaala ulottuu sekoilevan metrovartijan päänsisäisistä nyrjähdyksistä maailmanloppuun.

Rita Dahl on vantaalainen kirjailija ja toimittaja, jolta on tänä vuonna ilmestynyt teos Aforismien aika (PoEsia), toimitustyö Kyltymätön uuni – naiskirjailijat ja sensuuri (Like) ja kirja Tuhansien portaiden lumo (Avain). Helsinkiläinen Inka Kivi lausuu maanantaiklubilla suomalaisten runoilijoiden tekstejä.

Comments

SL said…
Saatan saapua paikalle.

Popular posts from this blog

SLE ei estä pianistia toteuttamasta unelmiaan

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale