Anna Politkovskaja in memoriam

Kirjallisuusklubi Kohina
Worldwide Reading - in memoriam of Anna Politkovskaya
tiistaina 20.3. klo 19.00 Ravintola Bellyssä (Uudenmaankatu 16-20)

Runoilijat Jouni Inkala, Riina Katajavuori, Vilja-Tuulia Huotarinen, Rita Dahl ja muusikko Joose Keskitalo esiintyvät. Anna Politkovskajan tekstiä uudesta teoksesta "Venäläinen päiväkirja" (Like, kevät 2007) englanniksi lukee kansanedustaja Heidi Hautala ja suomeksi Nuoren Voiman Liiton toiminnanjohtaja Anu Laitila. Tilaisuuden juontaa Suomen PENin puheenjohtaja Jukka Mallinen. Dj Janne Lastumäki.

Tilaisuus kuuluu Berliinissä toimivan Peter-Weiss-Stiftungin 20.3. järjestämään, maailmanlaajuiseen lukutapahtumaan, jonka tarkoitus on tehdä kunniaa Anna työlle ja arvoille. Muistoluenta toteutetaan samanaikaisesti yli 19 maassa ja siihen liittyy yli 50 tilaisuutta, mm.
4 Venäjällä, 20 saksassa ja 11 yksin Berliinissä. Saksan radio lähettää livenä Poltikovskajan katkelman, jonka lukee Elfriede Jelinek. Lisää tietoa Peter-Weiss-Stiftungista ja ja tapahtumista eri maissa: www.peter-weiss-stiftung.de/participants_en.html

Tilaisuuden järjestävät Nuoren Voiman Liitto ja Suomen PEN. Yhteistyössä mukana
Elävien Runoilioiden Klubi, Goethe-instituutti ja Like Viesti on valmis lähetettäväksi seuraavan tiedosto- tai linkkiliitteen kanssa:

Pikakuvake: http://www.peter-weiss-stiftung.de/participants_en.html

Comments

Ilja Suvanto said…
Olen kyseisenä päivänä sopivasti lähettyvillä, joten lisäsin tapahtuman kalenteriin. Toivottavasti ennätän paikalle.
dahl said…
Tervetuloa!

Popular posts from this blog

SLE ei estä pianistia toteuttamasta unelmiaan

Surullisen hahmon ritari

Malawi folk-tale